Ideapankki

Onko mielessäsi toiveita tai ideoita kylämme kehittämiseksi? Millaisia tapahtumia pitäisi järjestää? Mitä palveluja puuttuu tai mitä pitäisi kehittää? Kyläyhdistys haluaa tietää, millaista toimintaa kyläläiset toivovat. Ideapankista voivat myös muut kylän toimijat löytää ideoita toimintaansa tai toiminnan kehittämiseen.

Uutta ja vanhaa
Voit jättää ideasi kirjoittamalla ne kommenttina tähän kirjoitukseen. Ideoita voi jättää nimettömänä tai omalla nimelläsi.

Pienetkin kehitysideat kannatta kertoa. Ja myös ne suuret, ehkä lennokkaatkin ajatukset, sillä ilman tavoitteita tai haaveita ei mikään edisty! Myös toisten jättämiä ideoita voi kehitellä eteenpäin ja kommentoida, näin niistä hioutuu varsinaisia timantteja ;)

Ideoita voi jättää myös yksityisemmin sähköpostilla: ruukinkylayhdistys(a)gmail.com tai yhteydenottolomakkeella.

Kyläyhdistys käsittelee asiat kokouksissaan ja tiedottaa niiden etenemisestä näillä sivuilla. Voit myös tulla mukaan toimintaan tekemään ideoistasi totta!

1 kommentti:

  1. Pitäisin tarpeellisena Ruukin julkisten liikenneyhteyksien parantamista Raaheen liittämällä Siikajoki Raahen seutubussilippualueeseen, juna-bussiyhteyksien kehittämistä ainakin Ouluun päin ja lippujen myyntipaikan perustamista Ruukkiin. Ohikulkijoita ajatellen nykyinen, kuvassa oleva bussiasema ei ole kovin edustavan näköinen ja se voisi sijaita lähempänä rautatieasemaa, jolloin vaihto kulkuneuvosta toiseen olisi helpompaa. Olen kaivannut torin ympäristöön myös iltaisin ja lauant. auki olevaa maisemakahvilaa-pikaruokapaikkaa ja kauppahallityyppisiä vuokrattavia myyntipisteitä. Ovatko muut kaivanneet esim. omaa paperikauppaa?

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi! Voit kirjoittaa viestisi myös anonyymisti valitsemalla nimeksi "Nimetön"..