12. helmikuuta 2016

Haemme osa-aikaista projektityöntekijää

Projektityöntekijä, Ruukin kyläyhdistys, Siikajoki

Haemme osa-aikaista projektityöntekijää Ruukin kyläyhdistys ry:n Kreivinsaari-kehittämishankkeeseen. Kreivinsaari on Siikajoessa Ruukin kuntakeskuksessa sijaitseva kulttuurihistoriallinen saari rakennuksineen, johon kyläyhdistys on saanut Siikajoen kunnalta käyttöoikeuden.

Hankkeen tavoitteena on kehittää Kreivinsaaresta kaikkien kuntalaisten yhteinen kohtaamispaikka ja erilaisten tapahtumien pitopaikka. Hankkeessa suunnitellaan Kreivinsaareen uutta toiminnallista sisältöä, kuten kulttuurista ja historiasta nousevia tapahtumia ja teemapäiviä, kursseja ja työpajoja, teollisen perinteen näyttelyä ja paikallisten tuotteiden myyntipistettä. Lisäksi hankkeessa laaditaan toimintasuunnitelma kehittämisen aikataulusta ja toimenpiteistä sekä kartoitetaan toimintaan sitoutuvat paikalliset yhteistyökumppanit. Hankkeessa kehitetään myös saaren markkinointia ja tuotteistamista. Hanke kestää vuoden.

Projektityöntekijän tehtävänä on vastata hankkeen toteuttamisesta hankesuunnitelman mukaisesti. Työntekijän apuna toimii erillinen työryhmä.

Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa osaamista ja kokemusta kehittämistyöstä. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, yhteistyötaitoja, organisointikykyä sekä innovatiivista otetta työhön.

Hanketta toteutetaan Siikajoen kunnan alueella ja työpiste sijaitsee Kreivinsaaressa Ruukin kylällä (Ahlströmintie 2). Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Työaikaa voidaan sovitella työntekijän toiveiden mukaan (esim. etätyöpäivät). Ilta- ja viikonlopputyöt mahdollisia.


Hakemukset ja CV tulee toimittaa 11.3.2016 klo 16.00 mennessä osoitteeseen ruukinkylayhdistys@gmail.com

Lisätietoa voi kysyä ensisijaisesti sähköpostin kautta ruukinkylayhdistys@gmail.com tai puhelimitse virka-aikana Essi Peltoniemi, p. 044-303 3038

Työpaikan muut tiedot:

Muu osa-aikatyö (60 % työaika)
Palkka 1260 euroa
Työ alkaa 1.4.2016
Työn kesto 12 kk
Työnantaja Ruukin kyläyhdistys ry
Vaadittava työkokemus 1-5 vuotta

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä rohkeasti kommenttisi! Voit kirjoittaa viestisi myös anonyymisti valitsemalla nimeksi "Nimetön"..