23. elokuuta 2013

Peräkonttikirppis 31.8.2013

Lauantaina 31.8. vietetään jälleen valtakunnallista Siivouspäivää. Paljon toivottu peräkonttikirppis järjestetään tuolloin kylän keskeisimmälle paikalle, Ruukin torille.

HUOM! Tuomme paikalle toripöytiä (12 kpl) ja nopeimmat saa aamulla varata niistä omansa. Myydä voi myös omilta pöydiltä, peräkontista tai vaikkapa peräkärrystä. Ei ennakkovarauksia, eikä paikkamaksua.

Myynti alkaa klo 9 ja jatkuu niin pitkään kuin myyjät itse haluavat.

Ruukin kyläyhdistys myy tapahtumassa myös mehua ja makkaraa.

Tervetuloa viettämään mukavaa alkusyksyistä päivää, myymään ja ostamaan!

Tapahtuma on myös Facebookissa, jossa voi vapaasti vaikkapa ennakkomarkkinoida tuotteitaan.3 kommenttia:

  1. Voi harmin paikka kun sattuu olemaan alakoulujen yleisurheilukisat juuri tuona päivänä!No, toivottavasti ilmoja vielä piisaa järjestää vielä yksi vastaava tapahtuma ennen syysateiden tuloa...Tori on hyvä paikka tapahtumalle!

    VastaaPoista
  2. Meillä ei valitettavasti taida riittää rahkeet järjestää enää uutta kirppistä tälle syksyä, kun on luomumarkkinatkin vielä tulossa. Toivottavasti ennen kisoja tai sen jälkeen ehtii piipahtaa kirppiksellä tai ainakin vaikka välipalalla torilla! ;)

    VastaaPoista
  3. Niinpä, luomumarkkinoissa on varmasti ihan tarpeeksi järjestämistä, sanoo nimimerkki "kokemusta on". Mutta täytyy yrittää tosiaan käydä sitten kisojen jälkeen. Mutta todella, tori on minun mielestä paljon parempi paikka tällaiselle tapahtumalle kuin kunnanviraston parkkipaikka. Kiva että järjestätte, ja kyllä se osuu minullekin vielä kohdalle!

    VastaaPoista

Jätä rohkeasti kommenttisi! Voit kirjoittaa viestisi myös anonyymisti valitsemalla nimeksi "Nimetön"..